Informatie

Beginnend of ervaren tennisspeler? Speel je graag recreatief of competitief? We heten je graag van harte welkom als nieuw lid van Tennisvereniging Leveroy!

Tennisvereniging Leveroy is opgericht in 1979. Vanaf december 2011 tennissen we op onze nieuwe locatie aan de Heerbanen. We kunnen het hele jaar door tennissen op de twee all-weather banen (Pro Vision). TVL wil de tennissport mogelijk maken voor jong en oud en werkt voor de tennislessen samen met Tennis Management Limburg (www.tm-limburg.nl). 
De jeugd- en activiteitencommissie organiseren het hele jaar door leuke activiteiten. Voor de jeugd worden onder andere mini-maxi toernooien, tenniskamp, clubkampioenschappen en herfsttoernooi georganiseerd. Voor de senioren vindt wekelijks op woensdagavond de play-in plaats (open tennisavond voor alle leden). Hier kunnen senioren naar toe komen en wordt er gehusseld met de aanwezige spelers om teams te vormen. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten, zoals ladies night, men's night, BBQ-toernooi en clubkampioenschappen dubbel en enkel. 
TVL werkt veel samen met de omliggende tennisverenigingen van Ell en Kelpen-Oler. Samen organiseren we de altijd spannende LEK-dubbel, LEK-mix, LEK-enkel en de WinterLEK- toernooien. Ook nemen diverse jeugd- en seniorenteams deel aan competities georganiseerd door de KNLTB. 
Kortom volop tennismogelijkheden voor jong en oud op recreatief én competitief niveau.

Contact
Klik hier voor de contactgegevens van onze bestuurs- en commissieleden
Klik hier voor de contactgegevens van de teamcaptains competitie

Contributie
Klik hier voor een overzicht van de verschillende abonnementen die TVL aan te bieden heeft en voor het aanmeldingsformulier. 

Spelerspas KNLTB
Voor alle bij de KNLTB aangemelde leden zijn er spelerspasjes. De pasjes geven toegang tot competities en toernooien die door de KNLTB en bij de KNLTB aangesloten verenigingen worden georganiseerd. Ook geven zij korting op de door de tennisbond georganiseerde activiteiten. Daarnaast ontvang je 10% korting op de aankopen bij Intersport (tennisgerelateerde artikelen).

Overige informatie
- Tennisbaanregels, klik hier
- Baanreserveringsreglement, klik hier 
- Baangebruik bij winterse omstandigheden, klik hier
- Introduceren, klik hier- Tennisballen te koop, klik hier
- Gebruik ballenkanon, klik hier

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51461062

Adres

Graanmolen 8 (navigatie: Heerbaan 6)
6091 PN Leveroy

KVK-nummer

40175977