5-Dorpen dubbeltoernooi 2023 - uitslagen

13 november 2023

De maandagavond 13 nov was een avond met veel wind, maar gelukkig wel droog. Drie zeer spannende wedstijden die pas in de supertiebreak werden beslist.

Dinsdagavond 14 nov was helaas erg regenachtig. Maar de meeste deelnemers willen toch spelen als het kan. Daardoor zijn 3 partijen gespeeld, ondanks enkele regen onderbrekingen tussendoor. En is de 4e partij verplaatst naar de zaterdag ochtend.

Woensdagavond 15 nov gaf prima tennis omstandigheden. Fijn voor de spelers, maar ook voor de supporters. En alweer spannende partijen. Deze week tot nu toe 12 partijen gespeeld en de helft daarvan is in een supertiebreak geindigd.

Op donderdagavond 16 nov gelukkig weer prima tennisweer. En de vijf wedstrijden gemiddeld keurig op schema, inclusief de 2 partijen die in een supertiebreak zijn geeindigd. Met nog 6 poulewedstrijden te gaan lopen we mooi op schema.

Vrijdagavond 17 nov fris met temperaturen slechts enkele graden boven vriespunt. Maar verder prima tennisweer met prima wedstrijden. Ook deze avond weer tweemaal een supertiebreak.

Op zaterdag erg verstandig dat we vroeg zijn begonnen want gedurende de wedstrijden begon het al te regenen. Al de poule wedstrijden uitgespeeld en hierdoor bekend wie er door gaan naar de finaledag op zondag. En nog steeds een verhouding van 11x supertiebreak op in totaal 23 wedstrijden.

Zondag 19 nov startte om 10 uur met de halve finales van de B categorie. Hierbij wonnen Pieter/Audry en Bowen/Rose Anne zodat ook duidelijk was wie de finale naderhand moesten spelen. Maar eerst werden de finales in de A en de C categorie gespeeld. In de A categorie werd de finale gewonnen door Wouter/Susan en werden Math/Zusan tweede. De C finale werd gewonnen door Harco/Wil en eindigden Kees/Julia op de tweede plaats. Als laatste wedstrijd van het toernooi werd de B finale gespeeld en hier wonnen Bowen/Rose Anne met een tweede plaats voor Pieter/Audry. En heel klein beetje regen in de laatste partijen, maar uiteindelijk kunnen we alleen maar constateren dat we vreselijk veel geluk hebben gehad met het weer in deze erg natte herfstweek. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagd toernooi.

Volgend jaar begint de cyclus overnieuw en is TC Eynderveld weer aan de beurt om de organisatie op zich te nemen.